Soorten transport

We beschikken over een 45 tal voertuigen, waarmee we voornamelijk actief zijn in België en Noord- Frankrijk.We investeren steeds in het nieuwste materiaal en beschikken over een eigen werkplaats voor onderhoud en herstelling van ons materiaal.

Containerwagen

We hebben containerwagens met of zonder trailer in ons aanbod. Deze kunnen zowel 10-20-30 en zelfs tot 40 kubiek containers vervoeren. Alsook beschikken wij over een vergunning transport van gevaarlijk en niet gevaarlijk afval, zowel in Vlaanderen, Wallonië en Brussel.

Door ons recent wagenpark en onze ervaren chauffeurs kunnen wij een uitstekende dienstverlening garanderen.

Walking floor

Onze walking floors hebben een standaard volume van 91 kubiek. Deze zijn uitgerust met zowel gewone rolbaches, als met klapnetten en zelfs 1delig gesloten hydraulisch net. Wij beschikken over een vergunning transport van gevaarlijk en niet gevaarlijk afval, zowel in Vlaanderen, Wallonië en Brussel.

Kipper

Wij beschikken over zowel volumekippers van 52 kubiek alsook over stalen kuipkippers van 25 kubiek.
Door deze combinatie kunnen we een brede waaier van bulkgoederen vervoeren.

Cementbulk

Onze chauffeurs hebben ervaring in alle cementfabrieken in België. Zij beschikken tevens ook over de veiligheidsopleidingen en attesten die gelden in de fabrieken. Door ons recent wagenpark en onze ervaren chauffeurs kunnen wij een uitstekende dienstverlening garanderen.

Betonmixer

We beschikken over een ruim aanbod betonmixers:

  • 4-asser betonmixer: 8 kubiek laadvermogen
  • 4×4 met korte oplegger: 10 kubiek laadvermogen
  • 4×4 met lange oplegger: 11 kubiek laadvermogen

Onze mixer chauffeur beschikken over het benor-certificaat. We zijn tevens erkend als benor-verhuurbedrijf voor betonmixers.

Kraanwagen

We beschikken over een 6 x 4 kraanwagen met een 55 ton-meter kraan. Deze kan tot 15 meter ver en kan nog 3,5 kg heffen op zijn verste punt. Voor een aangepaste prijsofferte, mag u gerust contact opnemen.

Tractor

We beschikken over 2 landbouwtractoren met dumper. Onze 2-asser trailer mag 16 ton laden, Onze 3-asser trailer mag 25 ton laden

Vergunningen

Vergunning vervoerder niet-gevaarlijk en gevaarlijk afval WalloniëVergunning vervoerder niet-gevaarlijk en gevaarlijk afval VlaanderenVergunning vervoerder niet-gevaarlijk en gevaarlijk afval BrusselMixerchauffeurs beschikken over een benor-attest & opleiding

Contacteer ons